top of page
Zoeken
  • Melissa

Coach in het licht: Nathalie Willems - Trainer & Coach

Mijn naam is Nathalie Willems, mama van Fé (9) jaar en wonende te Hasselt.


Ik run mijn eigen onderneming, The Lighthouse (www.the-lighthouse.be), waarin ik transformationele trainingen en workshops organiseer en leid, waaronder de coach opleiding.


Passie

Ik koos hiervoor omdat ik gepassioneerd ben door het leven en haar mogelijkheden. We leven vaak maar aan een klein percentage van wat er voor ons mogelijk is, totdat we wakker worden gemaakt. Dat is vaak door een impacterende gebeurtenis maar kan ook op een positieve manier worden bewerkstelligd: door een bewustzijnstraining of een sessie met een bewustzijnscoach. Dat vind ik dus mooi aan coaching, dat je mensen voorbij hun eigen beperkende denken kan laten kijken en hen kan ondersteunen om buiten hun comfortzone te stappen, naar een pad dat veel dichter aanleunt bij wie ze echt zijn en wat ze echt willen.“Ik vind het mooi om mensen voorbij hun eigen beperkende denken te laten kijken en hen te ondersteunen om buiten hun comfortzone te stappen.”


De coachopleiding heeft me een heel pak dingen gebracht waar ik elke dag de vruchten van pluk. Ik heb beter leren luisteren naar wat mensen écht drijft. Mijn voelen is verscherpt, als ook de mogelijkheid om écht de ruimte te houden voor een ander, zonder oordeel of eigen verhaal. Een van de mooiste gevolgen vind ik bovendien hoe ik consciousness coaching methodiek heb kunnen integreren in de opvoeding van mijn dochter. Door haar vragen te stellen en bewustwording in mini-brokjes mee te geven, kan ik haar veel vrijer haar weg laten zoeken.


Bewust ouderschapstraining

Kinderen zijn me dan ook heel dierbaar. Vandaar dat ik in september 2019 een bewust ouderschapstraining ontwikkelde: Roots & Wings (www.roots-wings.be). Een driedaags live programma of een online reeks van 10 modules waarin ik de deelnemers mee neem op een reis doorheen hun eigen opvoeding en kindertijd, naar wie ze vandaag zelfs als zorgdrager zijn. Vaak denken mensen onterecht dat die training is bedoeld om hun kinderen beter in het gareel te laten lopen. Wat ze echter niet beseffen, is dat alles begint bij hen, de bron. Kinderen doen namelijk niet wat je zegt maar wat je doet. Dus hoe meer ruis jij uit jouw systeem kan verwijderen, hoeveel makkelijker opvoeden wordt.


“Er is zoveel te ontdekken in het leven dat ik het de moeite niet vind om hetzelfde nogmaals te herhalen! “


Groei!

Waar ik in mijn leven niet zonder kan is groei. En met groei, beweging. De dingen moeten in beweging zijn bij mij. Constant evolueren. Nieuwe prikkels, ervaringen, mensen, … Ik houd niet van herhaling. Er is immers zoveel te ontdekken in het leven dat ik het de moeite niet vind om hetzelfde nogmaals te herhalen.


Ik houd dus ontzettend van het leven. Ik beleef het leven hartstochtelijk en in totaliteit.


Constant bijleren en groeien is daarin key: nieuwe dingen creëren, in de wereld zetten en mijn horizonten verruimen, eender of dat door uiterlijk of innerlijk reizen is.Nathalie Willems

0478 47 00 38

147 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page