top of page

Corporate trainingen

ZELFLEIDERSCHAP
Alles begint vanuit jezelf. 
Bij The Lighthouse geloven we dan ook sterk in zelfleiderschap als bron, en tevens fundament, om krachtig en evenwichtig aan het roer te staan van je eigen leven. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, beide zijn immers niet te scheiden.

 

Naar bedrijven en organisaties toe biedt The Lighthouse het programma zelfleiderschap aan bestaande uit 3 modules: mindset (REWIRE), energiemanagament (REBOOT) en ontspanning (RESTORE), die idealiter gecombineerd worden, teneinde te zorgen voor een gezond evenwicht voor lichaam en geest.

Het programma kan, naargelang de nood en mogelijkheden van de klant, op een halve dag of een volledige dag per thema worden aangeboden. Timing gebeurt in overleg.

Basic
Frequentie: 3 x 0,5 dag (4u)
Aantal deelnemers/module: max. 24
Taal: Nederlands
Prijs: €1225 excl btw/module
(transportkosten en werkboeken niet inbegrepen)

Core
Frequentie: 3 x 1 dag (8u)
Aantal deelnemers/module: max. 24
Taal: Nederlands
Prijs: €2250 excl btw/module
(transportkosten en werkboeken niet inbegrepen)


Module 1: REWIRE
Door middel van inzichten en praktische oefeningen krijgen uw werknemers alle tools in handen om hun mindset beter te leren beheersen. We kijken o.a. naar de kracht van context en hoe we daarmee onze realiteit scheppen. We creëren bewustwording op onderliggende gedachten en overtuigingen die hen drijven of remmen en laten hen hun unieke warriorcode creëren: 5 persoonlijke waarden die de leidraad worden voor hun leven.

Module 2: REBOOT
In het Reboot onderdeel ligt de focus op het bewustworden van ons energiepotentieel. We leren uw werknemers bewust worden van waar hun energiegevers en energievreters zitten. Ze krijgen inzichten en tips mee op het vlak van ademhaling, voeding, mindset en beweging teneinde hun energie beter te kunnen managen en te maximaliseren. Deze toolkit maakt het mogelijk om, op eender welk moment dat er zich grote uitdagingen stellen, een ‘reboot’ van ons systeem te laten gebeuren.

 

Module 3: RESTORE
Het restore onderdeel heeft tot doel om het lichaam terug in balans te brengen en een tegenwicht te bieden aan de actievere periodes. De kwaliteit van de rust tussen prestaties in bepaalt immers het potentieel van de eerstvolgende actieperiode. 
The Lighthouse brengt een combinatie van mindfulness, ademwerk, yoga en andere vormen van lichaamswerk teneinde uw werknemers praktische tools in handen te geven die ad hoc kunnen worden toegepast in alle mogelijke omstandigheden. 

bottom of page