top of page
Zoeken
  • Melissa

Coach in het licht: Gert Lemmens - Connected Hearts

Mijn naam is Gert Lemmens. Ik vind het heerlijk om het hart van mensen te openen. Vooral van degenen die zich alleen voelen. Na een loopbaan als Personal Trainer, werkzaamheden in de Natuurvoedingssector en dankzij de trainingen en de retreats van Creative Consciousness, besloot ik om meer puurheid, verbondenheid en liefdevolle beleving neer te zetten. Zo begeleid ik sinds 2017 diverse workshops rond verbinding, onder de naam Connected Hearts. Verbinding en warmte Door het geven van Connective Workshops in groep en individuele Tantra Massages, deel ik mijn passie met wie nood heeft aan meer verbinding en warmte. Mijn klanten wil ik laten thuiskomen bij zichzelf. Tijdens een Connective Workshop creëer ik een veilige omgeving, waar bewuste aanraking centraal staat. Zo kan de batterij van je hart weer helemaal worden opgeladen. Als in een knusse en heerlijk gezellige huiskamer, waar de haard de kamer verwarmt en je er helemaal door omringd wordt.

Ik heb ervoor gekozen om deze deze workshops en de massages te geven, omdat het simpelweg representeert wie ik werkelijk ben. Mijn kracht ligt in het doorgeven van liefde via aanraking, op een unieke manier van aanwezigheid en aandachtigheid. Ik sta voor veiligheid, verbinding, kracht, puurheid, warmte, heling en speelsheid. Life-changing De coachopleiding van Creative Consciousness, maar zeker ook de andere trainingen en de retreats hebben een levensveranderend effect op me gehad. Ik ben op een andere manier gaan denken over het leven. Met als gevolg dat ik meer en meer kies wat echt belangrijk is voor mij. En daar ook voor te durven gaan, te blijven kiezen voor wat juist voelt, in plaats van angst te laten beheersen. De coachopleiding bracht me ook de vaardigheid om beter te luisteren naar anderen. En dan bedoel ik niet enkel luisteren met mijn oren, maar met al mijn zintuigen. Zelfs verder dan mijn zintuigen: meer dan waarnemen alleen. Ik vind het moeilijk te omschrijven wat dat net is… Het gaat eerder om beter voelen. Wat me intrigeert zijn thema’s omtrent verbinding, eenzaamheid, de kracht van het hart… En wat me eveneens bezighoudt, is de zoektocht van mannen in hun ‘man-zijn’. Vele mannen die ik ken, zijn op een of andere manier op zoek naar wat het betekent om bewust man te zijn. Naar wat hen uniek maakt om die mannelijke energie te bezitten. Dan gaat het niet om het terugvinden van ‘machogedrag’ of om een ‘brave jongen’ te zijn. Het gaat er wel over om de moed te hebben om voor jouw waarden te staan en om van daaruit al je keuzes te maken in je leven. Een vraag die ik me vaak stel, om hieromtrent te blijven exploreren is: “Hoe kan ik als man zowel mijn essentie leven en tegelijk vrouwelijke energie, die elke man in een kleine of grote hoeveelheid bezit, in al haar aspecten met liefde en respect blijven omarmen?” En dit geldt trouwens ook voor vrouwen. En voor iedereen die voelt dat hun gender balans anders gesitueerd is. Hoe kun je jouw essentie leven en tegelijk vrouwelijke en mannelijke energie, in al zijn aspecten, met liefde en respect blijven omarmen? Ik wens je alle liefde toe! Warme knuffel,


Gert Lemmens Workshop Facilitator & Tantra Masseur Connected Hearts

https://connectedhearts.be/nl https://www.facebook.com/connectedheartsbygert

51 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Σχόλια


bottom of page