top of page

 

Zelfleiderschap

Zelfleiderschap, mooi woord, maar wat is dat precies? 
Zelfleiderschap gaat erover dat je weet wie je echt bent, wat je kan en waar je naartoe wil.

Het zorgt ervoor dat je in contact staat met dat wat JOU gelukkig maakt. 

Bij The Lighthouse gaan we echter nog een stapje verder. Wanneer je weet wie je bent, of denkt te weten wie je bent en je weet waar je heen wilt, wat houdt jou dan tegen om er ook heen te gaan? Om die ene droom achterna te hollen? En wat kan je doen om opnieuw die opening richting dat doel, groot of klein, terug te zien en stappen te ondernemen? 

Je kan je persoonlijk leiderschap ontwikkelen op verschillende gebieden in je leven.

Bij The Lighthouse bieden we dan ook verschillende trainingen aan.

Energy Boostcamp

Nathalie Willems & Saartje Vandendriessche

NL

image001_edited.jpg

Thema: Energie - Burn-out - Gezondheid

Voeding, beweging, mindset, … deze energetische tweedaagse boostcamp van Saartje Vandendriessche & Nathalie Willems zit boordvol tips, tools en inzichten om je energiepeil terug helemaal optimaal te krijgen en te kunnen blijven onderhouden.

Roots & Wings - Bewust Opvoeden

Nathalie Willems

NL

xavier-mouton-photographie-ry_sD0P1ZL0-unsplash LH.jpg

Thema: Opvoeden - Zorggever

 

Een driedaags programma rond bewust ouderschap die ouders, leerkrachten, opvoeders en andere zorgdragers een inkijk geeft in o.a. hun eigen rugzak, hen leert omgaan met triggers en gezonde grenzen en begeleidt in de creatie van een bewust zorggeversmanifest. Dé absolute must do training indien je vanuit verbinding met jezelf in een diepere authentieke verbinding met je kind wenst te staan.

Meer info

Opgelucht - Breathwork

Ellen Billen & Nathalie Willems

NL

I-AM-Maui-Background-Images-Transformational-Breathwork.jpeg

Thema: Ademwerk - Blokkades

Ademwerk opent de deuren naar diepgewortelde spanningen, emoties en trauma’s die vastzitten in je systeem. Door je adem te laten stromen, geef je ruimte aan deze blokkades en creëer je de mogelijkheid tot transformatie en herstel. Tijdens deze workshop ervaar je hoe je je adem bewust kunt inzetten om je zenuwstelsel tot rust te brengen en veiligheid in jezelf te vinden.

Queens Retreat

Nathalie Willems

NL

GettyImages-1267497795-LH.jpg

Thema: Vrouwelijk leiderschap - Zelfliefde

Als jij graag ook op ontdekking gaat naar jouw vrouwelijkheid en jouw vrouwelijke kracht. Als jij jezelf ECHT en VOLLEDIG wil laten zien. Dan nodig ik jou graag uit voor het tweedaagse Queens Retreat waar je zal duiken in vrouwelijke energie en zal onderzoeken welke dingen jou tegen houden om volledig jezelf als vrouw te kunnen zijn. 

Meer info

DE SHIFT - bewust leven

Nathalie Willems

NL

Career-Coach_Self-leadership.jpeg

Thema: Terug naar jezelf 

 

Een vierdaagse transformationele basistraining die je (terug) in je zelfleiderschap zet en je alle tools in handen geeft om je leven op duurzame en bewuste wijze vorm te geven in de richting die jij wenst. 

We duiken diep in op JOU teneinde je met een ruimer begrip en breder bewustzijn in de creatie te laten stappen van het leven dat jij wenst voor jezelf

Power of Polarity

Nathalie Willems

NL

man-vrouw-1_edited.jpg

Thema: Relaties

Meer dan ooit lijken we te worstelen waar het onze liefdesrelaties betreft. Oprecht verbinden blijkt een uitdaging, de passie en seksuele aantrekking raakt zoek en de frustraties stijgen snel eenmaal de grote verliefdheid achter de rug is. Vrouwen gaan micromanagen en raken opgebrand, mannen worden gefrustreerd of ronduit passief. De polariteit is compleet zoek… 
In deze workshop creëren we helderheid over wat gezonde mannelijke en vrouwelijke energie nu werkelijk is en inhoudt. Over hoe beide in balans dienen te zijn voor een succesvolle relatie en over hoe we onszelf en elkaar optimaal kunnen ondersteunen om in deze dynamiek te kunnen blijven verbinden en bewegen.

Meer info

Kings Retreat

Gino

NL

Beige Minimalist Stay Tuned Coming Soon Instagram Post.png

Thema: Mannelijk leiderschap 

binnenkort beschikbaar

RAW.RADICAL.REAL

Mark Fraser-Grant & Nathalie Willems

EN

RRR.jpeg

Thema: Diep vertrouwen in jezelf en het leven

 

Deze driedaagse transformationele reis brengt jou de inzichten en tools om je te ondersteunen en versterken in jouw volgende niveau van bewustzijn en zelfleiderschap. Een niveau van rauwe eerlijkheid, van radicale acceptatie en van overgave aan iets groters dan jezelf.

 

Corporate 

Nathalie Willems

NL/EN

White Sand

Thema: Mindset - Energie - Ontspanning

Naar bedrijven en organisaties toe biedt The Lighthouse het programma zelfleiderschap aan bestaande uit 3 modules: mindset (REWIRE), energiemanagement (REBOOT) en ontspanning (RESTORE), die idealiter gecombineerd worden, teneinde te zorgen voor een gezond evenwicht voor lichaam en geest. 

 

Meer info
bottom of page