top of page
DE SHIFT - bewust leven
Tijd en locatie

2024

17 oktober 09:00 - 20 oktober 2024 18:00 

locatie nog te bepalen

Over de training

Als je mensen vraagt waar ze het meest naar verlangen in hun leven, krijg je meestal dezelfde antwoorden: geluk, balans, verbinding en succes.
Tegelijkertijd zijn het net die thema’s waar we het meest mee lijken te worstelen, ongeacht onze leeftijd, afkomst, religie, cultuur.
Soms raken we zelfs zo verstrengeld in het najagen ervan, dat we de connectie verliezen met wie we écht zijn en met wat ons oprecht blij maakt. We hebben het gevoel ‘geleefd te worden’, verliezen de moed en laten onze dromen voor wat ze zijn.

Terug naar jezelf
DE SHIFT – bewust leven is een vierdaagse transformationele basistraining die je (terug) in je zelfleiderschap zet en je alle tools in handen geeft om je leven op duurzame en bewuste wijze vorm te geven in de richting die jij wenst. 

Geen lijderschap meer maar leiderschap!

Gedurende vier dagen duiken we diep in op JOU teneinde je met een ruimer begrip en breder bewustzijn in de creatie te laten stappen van het leven dat jij wenst voor jezelf.
Elke dag biedt een mix van perspectieven en inzichten, alsook lichaamsgerichte ervaringen. 
Oefeningen worden afwisselend solo, in duo als in groepsvorm gedaan.
We bieden je als het ware een easy to use en down to earth toolkit van inzichten, ademwerk, meditatie, reflectie en gezonde gewoonten die je thuis in een handomdraai kan toepassen.

Praktische informatie

Voor wie is het?

Voor alle leeftijden, afkomsten, rassen, culturen, religieuze overtuigingen, seksuele voorkeuren, beroepen, …
Voor mensen op zoek naar een diepere verbinding met zichzelf & anderen en een dorst naar vrijheid in zichzelf.
Voor mensen die willen groeien en willen investeren in hun zelfontplooiing en daarin een ondersteunende omgeving met gelijkgestemden kunnen gebruiken.

 

Taal:

Nederlands

Accommodatie

Indien gewenst, kan je aansluitend accommodatie in de venue boeken of je ontvangt van ons een lijst met accomodatiemogelijkheden in de buurt. Mail naar sarah@the-lighthouse.be indien je hierover praktische vragen zou hebben.
Ter plaatste overnachten is niet verplicht.

Investering:

Ons prijsbeleid is gestoeld op het principe van waardebepaling achteraf.
Concreet betekent dit dat je bij inschrijving je stoeltje reserveert voor een registratieprijs van €225 incl btw. Daarmee ben jij niet alleen zeker van je stoeltje maar zijn ook de kosten van je maaltijden, snacks, dranken en werkboek gedekt gedurende de training.

Op de laatste dag van de training ontvang je vervolgens een waardebepalingsformulier. Hierop vul jij de waarde in die de training jou bracht, uitgedrukt in geld. 
Je zal de keuze hebben of je de marktwaarde van de training wenst te betalen maar je mag ook meer of minder betalen, naargelang jouw ervaring. De waardebepaling die je op dat moment kiest betaal je bij na afloop van de training, al dan niet in termijnen.

Corporate inschrijving: €1225 excl btw. 

Trainers
Nathalie Willems

Nathalie Willems

Nathalie Willems (België) heeft 18 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ze is zowel een gekwalificeerd transformationeel trainer en coach als een NLP coach en yoga teacher. Ze werd getraind in o.a. constellatiewerk, ademwerk, innerlijke kindwerk, tantra en lichaamswerk. Ze runt haar eigen bedrijf The Lighthouse, geeft lessen in bewustwording op een lagere school en is mama van Fé.

Sarah Pierreux

Sarah.jpeg

Tijdens deze training zal Nathalie worden bijgestaan door Sarah Pierreux, bij wie je terecht zal kunnen voor al je praktische en logistieke vragen.

Bert

Deze training is het beste geschenk dat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik heb mijn authentieke zelf leren kennen en geleerd om te genieten van het leven zoals het is bedoeld.

Lora

Definitief baanbrekend in mijn visie over mezelf, confronterend en ontwapenend en alle stadia er tussenin. Resoluut uit je comfort zone stappen teneinde dichter bij jezelf te komen.

Vanessa

This training connects insights, learnings, processes and teachings like I never experienced before. Inspiring, strong and confronting all at once.

bottom of page