top of page
iStock-1127245421.jpeg
RAW.RADICAL.REAL
Tijd en locatie

2 augustus 2024 10:00 - 4 augustus 2024 18:00 

Heerlijkckyt, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets

Over de training

De eerste stap die mensen in persoonlijke ontwikkeling maken, is die van lijderschap naar leiderschap. Eens je ziet dat jij het leven zelf kan richting geven, één van de basisfundamenten van onze Bewust Leven-DE SHIFT training, begint de magie. 

RAW.RADICAL.REAL is voor diegenen die al enige tijd met die inzichten en tools bezig zijn en voelen dat ze op bepaalde vlakken nog tegen een onzichtbare barrière oplopen. Na het creatorbewustzijn komt immers het kanaalbewustzijn, waar jij begint te dansen met het leven in plaats van dat jij het blijft aansturen. Het volgende niveau van bewustzijn, waarin je nog authentieker staat vanuit een dieper vertrouwen in jezelf en het leven.

Deze driedaagse transformationele reis brengt jou de inzichten en tools om je te ondersteunen en versterken in jouw volgende niveau van bewustzijn en zelfleiderschap. Een niveau van rauwe eerlijkheid, van radicale acceptatie en van overgave aan iets groters dan jezelf.

 

Welke thema’s komen er o.a. aan bod?

  • onze kernwonde en de onbewuste commitments die we hebben aangenomen

  • onze energetische vibratie en het shiften naar hogere frequenties

  • afwijzing versus omleiding

  • hechting versus onthechting

  • radicale acceptatie

  • schaduwwerk

  • balans tussen de polariteiten

  • radicale grenzen

  • spirituele valkuilen

  • van zelfsturing naar overgave

Een training voor radicale diepduikers!  
 

Praktische informatie

Voor wie is het? 

Enkel toegankelijk voor mensen die minimum Bewust Leven 1, Bewust Leven - DE SHIFT deden of kunnen aantonen dat ze reeds eerdere trainingen rond transformationeel werk deden bij een andere organisatie.
Met andere woorden: een basiskennis -en begrip van transformationeel werk en bewustwording is vereist.

 

Taal:

Engels

Investering:

€895 p.p. incl. btw

(incl. 3 x lunch, 2 x diner, koffie/thee/water/fruit/snacks doorheen de dag)

Accommodatie

Het is mogelijk ter plaatse te overnachting in een gedeelde kamer.

Geef tijdens je inschrijving gerust aan indien je hierover meer informatie wenst. Sarah neemt nadien contact met je op. 

Aantal:
Max. 18 plekjes beschikbaar

Trainers
Nathalie Willems

Nathalie Willems

Nathalie Willems (België) heeft 19 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ze is zowel een qualificeerd transformationeel trainer en coach als een NLP coach en yoga teacher. Ze werd getraind in o.a. constellatiewerk, ademwerk, innerlijke kindwerk, tantra en lichaamswerk. Ze runt haar eigen bedrijf The Lighthouse, een holistisch platform voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie, geeft bewustwording op een lagere school en is mama van Fé.

MFG_edited.jpg

Mark Fraser Grant

Mark Fraser Grant (Zuid-Adrika) is een toonaangevend leider in de wereldwijde coaching industrie nadat hij de eerste licentiehouder van CCI international werd en met succes een ICF ACTP Coach training academie in Afrika oprichtte en leidde. Hij is een Consciousness Coach®, Executive Coach, Coach Trainer en Master Facilitator. Met een mix van vaardigheden en vele jaren ervaring in human resources, training, werving, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling, is Mark toegewijd aan het ontwikkelen van bewustzijn in individuen, leidinggevenden, teams en organisaties. Daarnaast is hij een enthousiaste en liefhebbende vader voor Jude en Jamie. 

bottom of page