top of page
I-AM-Maui-Background-Images-Transformational-Breathwork.jpeg
Opgelucht - Breathwork
 
Tijd en locatie

2024

10 augustus  14:00 - 18:00 
Thema: Het recht om te voelen

Neshama: Joris van Oostenrijkstraat 44, 3511 Hasselt (Kuringen)

Over de workshop

Ben je klaar voor een verbindende reis in jezelf? 
Laat je dan verrassen door de krachtige combinatie van verbonden ademwerk en rustgevende klankheling.

 

The Lighthouse nodigt breathworker Ellen Billen uit voor een namiddag diepduiken in breathwork. Nathalie Willems zal, als ademcoach in opleiding, mee de ruimte houden.

Ademwerk opent de deuren naar diepgewortelde spanningen, emoties en trauma’s die vastzitten in je systeem. Door je adem te laten stromen, geef je ruimte aan deze blokkades en creëer je de mogelijkheid tot transformatie en herstel. Tijdens deze workshop ervaar je hoe je je adem bewust kunt inzetten om je zenuwstelsel tot rust te brengen en veiligheid in jezelf te vinden.

 

Ter integratie voegen we daar een stukje soundhealing aan toe, teneinde je sneller in een diepe meditatieve staat te laten komen waarin je zelfheling kan plaatsvinden. Doordat de harmonische trillingen van de klankinstrumenten voelbaar zijn tot in elke cel van je lichaam, veranker je de verbinding met jezelf en kom je thuis in wie je werkelijk bent. 
 

Praktische informatie

Bij zwangerschap is het niet gepast om deze workshop te volgen. 

Taal:

Nederlands

Investering:

€100 incl btw

Maximum aantal deelnemers: 12

Zorg dat je losse, makkelijke kledij draagt. 

Goed om te weten

Als je twijfelt of deze workshop voor jou geschikt is omwille van gezondheidsredenen of intensiteit, neem dan vooraf contact op. Het is ook mogelijk om eerst een individuele ademsessie of coaching te boeken. Mail je vraag naar welcome@the-lighthouse.be of bel 0478 47 00 38.

bottom of page