top of page
I-AM-Maui-Background-Images-Transformational-Breathwork.jpeg
Breathwork
 
Tijd en locatie

2024

24 februari 14:00 - 20:00 in Pepingen

Over de workshop

Op zaterdag 24 februari nodigt The Lighthouse graag breathworker Bert Heuvinck uit voor een namiddag diepduiken in breathwork. Nathalie Willems zal, als ademcoach in opleiding, mee de ruimte houden.

Breathwork is de verzamelnaam voor een aantal oefeningen waarbij door middel van bewuste ademhaling de emotionele, fysieke of mentale toestand van een persoon wordt beïnvloed met tal van specifieke gezondheidsbevorderende resultaten tot gevolg. Door breathwork krijgen niet enkel ons zelfherstellend vermogen en onze immuniteit een boost, het helpt ons bovendien bij het loslaten van vastzitten emoties, trauma, stress en spanningen en zorgt voor een algehele ontspanning in ons lichaam.

De specifieke werkwijze van Bert in dit veld is gebaseerd op verschillende elementen van ademhalingsoefeningen, acupressuur, duiken en cranio. Met behulp van een sterke intentie bij aanvang van de sessie, haal jij er precies uit wat op dat moment voor jou nodig is.
Andere mogelijke voordelen die je uit breathwork kan halen zijn o.a. meer zelfvertrouwen, meer ontspanning in je lichaam, beter slapen, een betere spijsvertering, …

Praktische informatie

Timing
13u30: ontvangst met thee & water
14u: start breath work
18u: licht avonddiner
20u: einde

Taal:

Nederlands

Investering:

€100 incl btw

Maximum aantal deelnemers: 14

Zorg dat je losse, makkelijke kledij draagt. Matrassen zijn aanwezig. Een extra kussentje of dekentje mag je ook altijd meebrengen.

Inschrijven doe je hier.
First in, first served.

bottom of page