top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThe Lighthouse

Samen groeien

Bedgesprek gisterenavond: Ik: Fé, vind jij dat ik soms te streng ben? Fé: Ja, soms wel een beetje. Ik: Wanneer vind je mij te streng? Fé: 's Morgens als we ons aan het klaar maken zijn voor school en jij voor werk. Ik: Wat doe ik dan? Fé: Jij zegt dan de hele tijd van: 'Doe door' en 'Zit niet te treuzelen' en dan ben jij streng. Ik: Hm. En hoe zou jij anders willen dat ik dat aanpak? Fé: Je kan ook gewoon zeggen: 'Fé, luister nu eens naar mij' Ik: Zou jij dat ok vinden als ik dat zo tegen jou zou zeggen? Fé: Ja. Ik: Ok, dan beloof ik je dat ik daar morgen werk van zal maken en dat ik het anders zal aanpakken.

En toen kreeg ik plots een hele dikke knuffel.10 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

F A I L

Comments


bottom of page