top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThe Lighthouse

Samen groeien

Bedgesprek gisterenavond: Ik: Fé, vind jij dat ik soms te streng ben? Fé: Ja, soms wel een beetje. Ik: Wanneer vind je mij te streng? Fé: 's Morgens als we ons aan het klaar maken zijn voor school en jij voor werk. Ik: Wat doe ik dan? Fé: Jij zegt dan de hele tijd van: 'Doe door' en 'Zit niet te treuzelen' en dan ben jij streng. Ik: Hm. En hoe zou jij anders willen dat ik dat aanpak? Fé: Je kan ook gewoon zeggen: 'Fé, luister nu eens naar mij' Ik: Zou jij dat ok vinden als ik dat zo tegen jou zou zeggen? Fé: Ja. Ik: Ok, dan beloof ik je dat ik daar morgen werk van zal maken en dat ik het anders zal aanpakken.

En toen kreeg ik plots een hele dikke knuffel.

#samengroeien7 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

bottom of page