top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThe Lighthouse

Betere keuzes maken, hoe doe je dat?


We worden tegenwoordig zo overspoeld door keuzemogelijkheden dat we soms niet meer weten waar eerst te beginnen. Er is zo weinig tijd om zoveel plaatsen te ontdekken, mensen te ontmoeten, dingen te doen en daarin keuzes te maken.

Op die momenten voelen we ons vaak overweldigd. Zo overweldigd dat we ofwel vluchten in afleiding om toch maar niet te moeten kiezen, ofwel ter plaatse bevriezen en helemaal niets meer ondernemen, als het ware lethargisch worden.


We hebben nu al even zitten dromen wat we allemaal zouden willen, hoog tijd nu om alles wat meer concreet te maken. Daarbij help ik je graag met het stappenplan in bijlage.


Neem het stappenplan, pen en papier erbij en neem rustig de tijd om stap voor stap concreet op te schrijven waar jij heen wil. Natuurlijk is dit geen werkje dat op 1 dag klaar is. Neem je tijd om erover na te denken, in te voelen, je stappen neer te schrijven en te herschrijven, ze te finetunen, en weer verder te gaan. Jouw schrijfsels zullen worden omgevormd tot een levend document dat jou steeds dichter bij jouw doel brengt.


Wil je liever eerst een gratis vrijblijvend gesprek met Nathalie om te kijken of de Bewust Leven 1 jou verder kan helpen? Vraag dan hier je gesprek aan.Betere keuzes maken, hoe doe je dat
.pdf
Download PDF • 369KB

13 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Comments


bottom of page