top of page
Screenshot 2022-09-19 at 15.01.20.png
Roots & Wings (NL)
- met Nathalie Willems
Tijd en locatie

22 september 9:00 - 24 september 18:00

Hoekstraat 16, 1670 Pepingen

Screenshot 2022-09-14 at 18.45.35.png
Over de training
PHOTO-2021-10-08-16-25-30.jpg

Roots & Wings is een proces dat je meeneemt doorheen het bewust worden van wat ons als ouders/zorggevers heeft gevormd en hoe we daar bewuster in kunnen staan, teneinde onze kinderen een zo krachtig mogelijk fundament te kunnen meegeven, vrij van onze bagage, een sterke constructieve band met hen te kunnen ontwikkelen en een autonome, gebalanceerde volwassene te kunnen helpen grootbrengen.


We kijken in dat eerste stuk naar wat er in jouw rugzak zit en wat je ermee wil doen maar ook naar de rol die je als ouder, of zorggever, aan jezelf toekent. Of die bevrijdend, of juist beperkend werkt en wat je eigen verwachtingen en verplichtingen daarrond zijn. We kijken ook naar de relatie die je hebt met je eigen innerlijke kind en hoe je die in balans kan brengen en naar het completen van de relatie met je eigen ouders nu je zelf ouder/zorggever bent of wordt. We leren hoe begrippen als ‘transmissie’ en ‘loyaliteit’ onbewust dingen doorgeven aan de volgende generatie, die we eigenlijk helemaal niet willen doorgeven en hoe veilige hechting de toon zet voor de intieme relaties die je kind als volwassene zal hebben.


In het tweede deel kijken we o.a. naar de spiegel die je kind je voorhoudt door middel van zijn/haar gedragingen. Wat jouw triggers zijn en hoe je daar bewuster mee kan omgaan en vooral ook hoe je gezonde grenzen leert zetten voor jezelf en je kind(eren).


In het laatste deel tenslotte, ontdekken we o.a. de liefdestaal van je kind en hoe je die kan inzetten voor een betere communicatie en dieper contact. En je schrijft een ouderschapsmanifest voor je opvoeding uit.​

Wat anderen zeggen

Jacobien

"Het was zoveel meer dan Bewust Ouderschap.  Bewustwording van mijn eigen opvoeding, de grenzen en pijnen uit mijn eigen mee gekregen opvoeding. Bewustwording dat ik een keus heb om het anders te doen.. Niet alleen in mijn relatie tot mijn kinderen, ook mijn relatie tot mijn ouders en vrienden en collega's.
Een aanrader voor iedereen die in welke relatie dan ook vast loopt op hetzelfde punt."
Praktische informatie

Taal: Nederlands

 

Prijs:

   Vroegboek pakket: €545 (incl boek 'The Conscious Parent')

   Standaard pakket: €545

   Koppel pakket (2 p.): €990

Screenshot 2022-09-14 at 18.39.05.png
bottom of page