top of page
Bright Fundamentals LH.jpg
RAW RADICAL REAL
Tijd en locatie

1 juni 2023 09:00 - 4 juni 2023 18:00 

De Kluizerij, Aalstersedreef 1, 1790 Affligem

Over de training

Een transformationele training voorbij alle maskers en alle verhalen bedoeld voor mensen die reeds een basis persoonlijke ontwikkeling achter de rug hebben en dieper willen induiken op de stukken die ze nog niet hebben geïntegreerd. RAW-RADICAL REAL is een vierdaags intensief en diepgaand proces waarbinnen in een veilig kader ruimte is om datgene in de ogen te kijken wat we niet willen zien en/of waar van weglopen. We doorprikken de spirituele wolk waarin we denken dat we ruimte moeten hebben voor alles en iedereen terwijl we onze eigen grenzen negeren. We spreken ons onbevreesd uit over onze grootste angsten en staan oog in oog met onze grootste oordelen. Dit alles in een omgeving die met warmte, liefde en zorg wordt gehouden door Nathalie Willems & Mark-Fraser Grant die reeds jarenlang onbevreesd die route bewandelen in hun leven: RAW, RADICAl & REAL.

Praktische informatie

Voor wie is het?

Een basis in persoonlijke ontwikkeling is vereist.

Taal:

Engels

Accommodatie

Indien gewenst, kan je aansluitend accommodatie in de venue boeken of je ontvangt van ons een lijst met accommodatiemogelijkheden in de buurt. Ter plaatste overnachten is niet verplicht.

Investering:

Ons prijsbeleid is gestoeld op twee van de fundalentele pijlers van The Lighthouse: pollinatie en win-win-win.

 

Optie WIN-WIN 

  • Voor nieuwe klanten:

Nieuwe klanten ontvangen een korting van 20% op BRIGHT living en betalen €880 incl btw, inclusief catering en werkboek.
Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van €220 incl btw te betalen.

  • Voor bestaande klanten:

Lighthouse klanten betalen €1100 incl btw, inclusief catering, werkboek  en ontvangen daarbij een mentorsessie van 1u. na afloop van de training.
Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van €275 incl btw te betalen.

Breng je als Lighthouse klant iemand nieuw mee naar de training, dan ontvang je beide 20% korting, zijnde €880 incl btw, inclusief catering en werkboek.
Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van €220 incl btw te betalen.

Optie WIN-WIN-WIN
Op dag vier ontvang je een formulier waarop je een vrijblijvende Pay it Forward bijdrage kan noteren. 
Dit is een zelf gekozen bedrag dat je schenkt aan iemand die je kent, of iemand anoniem, met beperkte financiële middelen teneinde deel te kunnen nemen aan BRIGHT Fundamentals
 via het sponsorprogramma van The Lighthouse.
Het kan tevens een dienst zijn die je vrijblijvend wegschenkt aan iemand uit de Lighthouse community.

Trainers
Nathalie Willems

Nathalie Willems

Nathalie Willems (België) heeft 18 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ze is zowel een qualificeerd transformationeel trainer en coach als een NLP coach en yoga teacher. Ze werd getraind in o.a. constellatiewerk, innerlijke kindwerk, tantra en lichaamswerk. Ze runt haar eigen bedrijf The Lighthouse, een holistisch platform voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie, geeft bewustwording op een lagere school en is mama van Fé.

MFG_edited.jpg

Mark Fraser Grant

Mark Fraser Grant (Zuid-Adrika) is een toonaangevend leider in de wereldwijde coaching industrie nadat hij de eerste licentiehouder van CCI international werd en met succes een ICF ACTP Coach training academie in Afrika oprichtte en leidde. Hij is een Consciousness Coach®, Executive Coach, Coach Trainer en Master Facilitator. Met een mix van vaardigheden en vele jaren ervaring in human resources, training, werving, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling, is Mark toegewijd aan het ontwikkelen van bewustzijn in individuen, leidinggevenden, teams en organisaties. Daarnaast is hij een enthousiaste en liefhebbende vader voor Jude en Jamie. 

bottom of page