top of page

Podcast
Nathalie te gast

Nathalie werd al enkele keren uitgenodigd voor een podcast. 

Beide E-books zijn hieronder aan te vragen. Heb je ergens een vraag over of wil je graag verder aan de slag met een bepaald thema, stuur ons dan een mailtje (welcome@the-lighthouse.be) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Joy of Growth - Bewust Opvoeden

Tijdens de zomer van 2023 mocht Nathalie spreken op het 'Joy of Growth' festival, een festival volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling en groei. Nathalie kwam binnen het thema 'Familie' praten over haar training rond Bewust Opvoeden. 

De aanwezigen hingen aan haar lippen terwijl ze vanuit haar gevoel vertelde over haar passie: de kracht van bewust opvoeden.  

Graag laten we jou meegenieten van dit moment. 

Veel luisterplezier. 

WhatsApp Image 2023-11-16 at 11.55.19.jpeg
343914956_6791651210866057_1336022315564992642_n.jpeg

Bewust opvoeden met Nathalie Willems

We ontdekken hoe bewustwording in verschillende aspecten van ons leven kan worden toegepast.. Ze deelt inzichten over hoe we als ouders eenvoudige veranderingen kunnen aanbrengen in onze interactie met onze kinderen om een positieve impact te hebben. Het gaat erom aanwezig te zijn, vragen te stellen en de antwoorden van onze kinderen te zien en te erkennen. Nathalie benadrukt dat perfectie niet het doel is, maar dat we allemaal stukjes meedragen van niet-bewust ouderschap die we kunnen onderzoeken en transformeren.

De invloed van hechtingsstijlen op relaties

Waarschijnlijk herken je de woorden verlatingsangst en bindingsangst wel. Of ben je bekend met het patroon van aantrekken en afstoten binnen een relatie. Dit zijn aanwijzingen van een onveilige hechtingsstijl.

In deze podcast kijkt Janneke De Wilde samen met Nathalie naar de invloed van verschillende hechtingsstijlen op een relatie. Ook delen we onze persoonlijke reis van onveilige hechting naar veilige hechting en wat onze belangrijkste inzichten zijn.


Deze podcast is het luisteren waard als je wilt groeien naar een bewustere relatie.

Dit gratis e-book nodigt je uit om 30 dagen lang consequent aan de slag te gaan met jouw energiemanagement met behulp van 10 praktische DIY tips. Vraag je eigen exemplaar aan en je kan meteen thuis aan de slag!

pexels-pixabay-235554.jpg
NW pro 1 LH_edited.jpg

Nathalie Willems, Hoe Ze Vanuit Het Bedrijfsleven Een Burnout Kreeg En Zelf Conscious Coach Werd

Voor 2014 testte Nathalie Willems als journaliste tal van trainingen rond persoonlijke ontwikkeling uit. Eén van de traininge bleek voor haar een grote eye-opener en transformeerde haar leven 180°. Inmiddels runt Nathalie haar eigen onderneming, The Lighthouse, gespecialiseerd in transformationele trainingen. Ze lanceerde het kledinglabel Awearables en schreef een kinderboek rond bewustwording genaamd ‘De eendagsvlieg’ en publiceerde haar eigen boek 'Over het leven enzo'.. Daarnaast is ze geaccrediteerd coach en transformationeel trainer en lanceerde ze in september 2019 haar eigen programma rond bewust ouderschap, Roots & Wings. Ze noemt zichzelf graag een Professional Pollinator en een Awareness Activist.  

Alles begint met bewustzijn

Eetgedrag veranderen begint met bewustzijn. Daarom ging Tina Somers in gesprek met Nathalie Willems van The Lighthouse.

pexels-pixabay-235554.jpg
NW pro 1 LH_edited.jpg

Stap in de PUURHEID van het leven en ONTVLAM je vuur met Nathalie Willems

bottom of page