top of page
Opstellingsdagen (EN)
- by Matheo Galatis
Tijd en locatie

15 maart  09.30 - 18.30      Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent     ENKEL NOG REPRESENTANTEN

16 maart  09.30 - 18.30      Tomstraat 95, 3500 Hasselt                              ENKEL NOG REPRESENTANTEN

19 maart  09.30 - 18.30      Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent.    ENKEL NOG REPRESENTANTEN

Over opstellingen

Familieopstellingen is een methode die ons, zonder veel woorden, laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen ons om verborgen verbanden en dynamieken te zien die spelen tussen onszelf en ons familiesysteem, en wat mogelijke wegen zijn om ons los te maken uit deze verstrikkingen.


Je bent gaan merken dat sommige relaties je niet meer dienen of je werk je geen voldoening meer biedt doch je slaagt er nog niet in om je helemaal te aligneren met dat wat je voelt dat je écht moet doen.

Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen. Het kunnen ook vragen zijn over hun eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over diepe onverklaarbare terugkerende emoties of het steeds vastlopen in een bepaald patroon, zoals bv. in relaties of werksituaties. Vooral voor die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op een of andere manier niet veel verder mee komt, kunnen opstellingen een uitkomst bieden. De doorwerking van een opstelling kan soms maanden tot zelfs jaren duren.

 

.

Praktische informatie

Taal: Engels

Prijs:

  €150 voor een opstelling 

  €80 als representant


Aantal deelnemers:

  4 opstellers / dag

  6 representanten / dag

bottom of page