top of page

za 2 juli  |  Genk

Relationships powered by
Insights (EN)
- by Mareli Kruger
Tijd en locatie

2 juli 09:00 - 17:00

Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

Over de training

Heb je ooit gewenst dat je de de dingen in het leven van je partner beter of makkelijker zou kunnen maken voor hem/haar? Dat je hem/haar zo nu en dan een kleine turboboost van liefde zou kunnen geven? 
Sterker nog, stel je eens voor dat je een communicatieblauwdruk zou kunnen krijgen met op maat gemaakte communicatie-do's en don'ts voor jou en je partner.
Relationships powered by Insights biedt een unieke mogelijkheid om in full colour verbinding te maken met de mensen die belangrijk zijn voor jou. Je begint de reis door naar jezelf kijken met behulp van je persoonlijke Insights Discovery profiel, waarna je meerdere tools en technieken krijgt aangereikt om een meer diepgaand en makkelijker contact te maken met je partner. Lead trainer Mareli Kruger heeft meer dan 10 jaar ervaring met transformatie- en relatietraining en heeft zich de afgelopen 20 jaar verder bekwaamd als bewustzijnscoach.

 

Wat mag je verwachten?

  • Van frustratie naar fascinatie

We verdiepen ons in het fenomeen ‘complementeren’ en leren je waar jullie middenweg ligt, m.a.w waar je elkaar op een authentieke en verbindende manier kan ontmoeten. Je krijgt ondersteuning bij het aanpassen en verbinden met andere types dan jou, zodat je -vooral bij je partner- telkens terug van frustratie naar fascinatie kan gaan.

  • Je sterke punten ontdekken

We trekken tijd uit om te bepalen wie/waar jullie zijn in relatie tot elkaar, in termen van de Insights Discovery kleurenergieën en het daarbij horende wiel en creëren helderheid over wat elk individu als sterke punten naar jullie constellatie brengt.

  • Gepersonaliseerde benadering

Door jullie Ideale Omgeving-hoofdstukken te combineren kunnen jullie er een creëren waarin jullie beide optimaal kunnen gedijen. Met behulp van de gebieden voor ontwikkeling in je persoonlijke profiel en de nodige coaching wordt bovendien een extra impuls gegeven aan jullie unieke reis. Je loopt weg van deze workshop met exacte tips (100% individueel op maat) over hoe je je partner kan motiveren.

  • Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze workshop is voor paren en opstellingen die een duidelijkere, eenvoudigere gedeelde taal willen ontwikkelen om een dieper begrip en verbinding mogelijk te maken. Dit kunnen romantische koppels zijn, maar evengoed broers en zussen, ouders en kinderen, vrienden, zakenpartners enz. En uiteraard staat de training ook open voor individuen die hun vermogen tot connectie en hun niveau van communicatie willen verdiepen.

Meer praktische informatie

Taal: Engels

Prijs:

  €295 incl. btw (snacks/drankjes/lunch inbegrepen)
  EARLY BIRDS: De 5 eerste inschrijvingen betalen €275 incl. btw.

 

Slechts 16 stoelen beschikbaar.

bottom of page