do 8 sept - zo 11 dec  |  Genk

Professionele Consciousness Coaching (NL)
- met Charles Ruiters & Ilse De Vos
Tijd en locatie

3 modules van 4 dagen 

  • module 1: 8 september 09:00 - 11 september 18:00

  • module 2: 20 oktober 09:00 - 23 oktober 18:00

  • module 3: 8 december 09:00 - 11 december 18:00

 

Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

Screenshot 2022-05-11 at 18.20.31.png
Over de opleiding

Wil je van coaching je beroep maken?

Wil je leiderschap een nieuw gezicht geven?

Droom je ervan om een erkend coach te worden en je eigen coach business uit te bouwen?

Wil je graag gecertificeerd Consciousness Coach® zijn?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Deze opleiding bestaat uit 3 trainingsmodules van elk 4 dagen. Je bouwt een sterk fundament in coach skills en coach expertise en verdiept je in de Creative Consciousness Bewustzijnscreaties. Met het voorbereidend  examenpakket heb je bovendien alles in huis om te slagen voor het coach examen en een erkend ICF diploma te ontvangen.

 

Nadat je de coaching modules hebt afgewerkt, ben je klaar om je te registreren voor het coach examen, en kan je ook beginnen met oefenen. Wanneer je alle vereiste voorbereiding voor je examen hebt gedaan, kan je een datum kiezen voor zowel het mondelinge als het schriftelijke examen.

Met het behaalde ACTP (Accredited Coach Training Program) diploma kan je professioneel aan de slag als coach in eender welk domein – of dat nu life coaching, business coaching, of eender welke vorm van coaching is. Je kan vanaf nu ook lid worden van de ICF en een aanvraag doen om hun referenties te mogen gebruiken.

Je kan de 3 modules ook volgen zonder het examen te doen. Wanneer je hiervoor kiest, studeer je niet af op ACTP niveau, maar op ACSTH niveau.

Wat is specifiek aan deze opleiding?

  • ​Benadering

Wij geloven dat alle externe veranderingen intern beginnen. Vanuit de basispijlers authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid, trainen we je om een ​​transformationele leider te zijn die blijvende veranderingen teweegbrengt en anderen kan stimuleren en begeleiden om een leven te leiden dat hen inspireert en vervult.

 

  • Diepte

Onze procesmethodologie plakt niet gewoon pleisters op de wonde. We gaan tot de wortels van elke uitdaging, waardoor verandering intrinsiek kan plaatsvinden en van duurzame aard is. Na het volgen van onze training zul je in staat zijn om levens écht te veranderen.

  • Coachingprotocol

We trainen je in het gebruiken van ons 7-stappen proces en protocol dat als leidraad dient voor je coaching sessie. Het protocol is bovendien aanpasbaar voor elke klant, elk doel of elke context.

  • Ervaringsgericht leren

Onze coach opleiding zal ook jou als aankomende coach uitdagen, verruimen, verlichten en transformeren. Doordat je zelf deel neemt aan de high-impact oefeningen en processen vanaf het begin, ervaar je de impact van de tools uit eerste hand.

  • Trainers van wereldklasse

Onze coach trainers en mentoren zijn levende modellen van het CC gedachtegoed en zijn basispijlers. Voor hen is coaching een manier van leven geworden. 

  • Voortdurende ontwikkeling

Je krijgt toegang tot onze gesloten Facebook-groep voor CC-coaches en wordt uitgenodigd voor mentor evenementen en vervolgprogramma's. 

  • Coachen als manier van leven

Consciousness Coaching® beperkt zich niet tot je beroep. Deelnemen aan onze coach opleiding heeft zowel invloed op wie je bent als hoe je leven leidt, en verandert je in een krachtige inspiratiebron voor anderen.

Praktische informatie

Taal: Nederlands

Prijs:

  €4500 voor 3 modules

   OPTIONEEL ICF Examenpakket €1750 

Hanne

Dit is meer dan zomaar een coachopleiding. Het is een training voor bewustzijnscoaching en bovendien een training voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dan ook erg enthousiast over de mogelijkheden die zich hebben geopend met het verruimde bewustzijn dat ik heb gekregen en ik heb er nu alle vertrouwen in om mijn reis als professionele coach te beginnen!

Inge

Deze coach training heeft me ertoe aangezet om mezelf te laten zien, mijn stem te laten horen en vertrouwen te hebben in de waarde die ik als coach breng. Ik merk dat ik nu handel op vertrouwen en mijn kalmte, kwetsbaarheid en speelsheid durf te omarmen als waardevolle onderdelen om het vuur van mijn klanten afwisselend met zuurstof en soms een beetje olie te voeden.

Mietje

Het combineren van kostbare coaching inzichten en bewustwordingscreaties vind ik de grootste troef van deze training. Het gaf me waardevolle tools om mijn klanten écht in hun kracht te zetten, niet alleen om hun doelen te bereiken, maar ook om in hun leven te gebruiken als houvast en als bron van continue groei.