top of page
Professionele Creative Consciousness Coaching (NL)
- ICF level 2 ACTP -
Tijd en locatie
logo CC.png

3 modules van 4 dagen 

  • module 1: 14 december 09:00 - 17 december 2023 18:00

  • module 2: 18 januari 09:00 - 21 januari 2023 18:00

  • module 3: 22 februari 09:00 - 25 februari 2024 18:00

Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

CE_Level2_Color-e1673783195181.png
Screenshot 2022-05-11 at 18.20.31.png
Over de opleiding
coaching2.jpg
CC 6538.jpg

Wil je van coaching je beroep maken?

Wil je leiderschap een nieuw gezicht geven?

Droom je ervan om een erkend coach te worden en je eigen coach business uit te bouwen?

Wil je graag gecertificeerd Consciousness Coach® zijn?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Deze opleiding bestaat uit 3 trainingsmodules van elk 4 dagen. Je bouwt een sterk fundament in coach skills en coach expertise en verdiept je in de Creative Consciousness Bewustzijnscreaties. Met het voorbereidend  examenpakket heb je bovendien alles in huis om te slagen voor het coach examen en een erkend ICF diploma te ontvangen.

 

Nadat je de coaching modules hebt afgewerkt, ben je klaar om je te registreren voor het coach examen, en kan je ook beginnen met oefenen. Wanneer je alle vereiste voorbereiding voor je examen hebt gedaan, kan je een datum kiezen voor zowel het mondelinge als het schriftelijke examen.

Met het behaalde ACTP (Accredited Coach Training Program) diploma kan je professioneel aan de slag als coach in eender welk domein – of dat nu life coaching, business coaching, of eender welke vorm van coaching is. Je kan vanaf nu ook lid worden van de ICF en een aanvraag doen om hun referenties te mogen gebruiken.

Je kan de 3 modules ook volgen zonder het examen te doen. Wanneer je hiervoor kiest, studeer je niet af op ACTP niveau, maar op ACSTH niveau.

Wat is specifiek aan deze opleiding?

  • ​Benadering

Wij geloven dat alle externe veranderingen intern beginnen. Vanuit de basispijlers authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid, trainen we je om een ​​transformationele leider te zijn die blijvende veranderingen teweegbrengt en anderen kan stimuleren en begeleiden om een leven te leiden dat hen inspireert en vervult.

 

  • Diepte

Onze procesmethodologie plakt niet gewoon pleisters op de wonde. We gaan tot de wortels van elke uitdaging, waardoor verandering intrinsiek kan plaatsvinden en van duurzame aard is. Na het volgen van onze training zul je in staat zijn om levens écht te veranderen.

  • Coachingprotocol

We trainen je in het gebruiken van ons 7-stappen proces en protocol dat als leidraad dient voor je coaching sessie. Het protocol is bovendien aanpasbaar voor elke klant, elk doel of elke context.

  • Ervaringsgericht leren

Onze coach opleiding zal ook jou als aankomende coach uitdagen, verruimen, verlichten en transformeren. Doordat je zelf deel neemt aan de high-impact oefeningen en processen vanaf het begin, ervaar je de impact van de tools uit eerste hand.

  • Trainers van wereldklasse

Onze coach trainers en mentoren zijn levende modellen van het CC gedachtegoed en zijn basispijlers. Voor hen is coaching een manier van leven geworden. 

  • Voortdurende ontwikkeling

Je krijgt toegang tot onze gesloten Facebook-groep voor CC-coaches en wordt uitgenodigd voor mentor evenementen en vervolgprogramma's. 

  • Coachen als manier van leven

Consciousness Coaching® beperkt zich niet tot je beroep. Deelnemen aan onze coach opleiding heeft zowel invloed op wie je bent als hoe je leven leidt, en verandert je in een krachtige inspiratiebron voor anderen.

CCT.jpg
PHOTO-2021-12-10-13-54-46.jpg
Wat anderen zeggen

Hanne

"Dit is meer dan zomaar een coachopleiding. Het is een training voor bewustzijnscoaching en bovendien een training voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dan ook erg enthousiast over de mogelijkheden die zich hebben geopend met het verruimde bewustzijn dat ik heb gekregen en ik heb er nu alle vertrouwen in om mijn reis als professionele coach te beginnen!"
CC 6745.jpg
Praktische informatie

Taal: Nederlands

Investering:

  €4500 voor 3 modules

   OPTIONEEL ICF Examenpakket €1750 

bottom of page