top of page
Professionele Coaching Skills (NL)
Tijd en locatie

2 modules van 4 dagen

Data 2023

  • module 1: 14 december 09:00 - 17 december 2023 18:00

  • module 2: 18 januari 09:00 - 21 januari 2023 18:00

Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

Screenshot 2022-05-11 at 18.20.14.png
Over de opleiding
coaching2.jpg

Heb je interesse in het leren van een aantal professionele coaching skills die je onder alle omstandigheden van pas komen?

Wil je je relaties verdiepen en versterken, zowel in je werkomgeving als in je thuiskring?

Verlang je ernaar om bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld?

Dan is deze coach opleiding op maat gemaakt voor jou!

In dit trainingsprogramma volg je Module 1 (Coaching Basis) en Module 2 (Coaching Expertise) net zoals in het andere programma. Na deze modules ben je getraind als een prof in coaching & communicatieve vaardigheden en ontvang je hiervoor een certificaat.

Optioneel kan je je verder verdiepen in Creative Consciousness Coaching® en alsnog aansluiten voor Module 3. Daarin leer je de CC Bewustzijnscreaties kennen en hoe ze optimaal aan te wenden ter ondersteuning van jouw klanten.

Wat is specifiek aan deze opleiding?

  • ​Benadering

Wij geloven dat alle externe veranderingen intern beginnen. Vanuit de basispijlers authenticiteit, integriteit en verantwoordelijkheid, trainen we je om een ​​transformationele leider te zijn die blijvende veranderingen teweegbrengt en anderen kan stimuleren en begeleiden om een leven te leiden dat hen inspireert en vervult.

 

  • Diepte

Onze procesmethodologie plakt niet gewoon pleisters op de wonde. We gaan tot de wortels van elke uitdaging, waardoor verandering intrinsiek kan plaatsvinden en van duurzame aard is. Na het volgen van onze training zul je in staat zijn om levens écht te veranderen.

  • Coachingprotocol

We trainen je in het gebruiken van ons 7-stappen proces en protocol dat als leidraad dient voor je coaching sessie. Het protocol is bovendien aanpasbaar voor elke klant, elk doel of elke context.

  • Ervaringsgericht leren

Onze coach opleiding zal ook jou als aankomende coach uitdagen, verruimen, verlichten en transformeren. Doordat je zelf deel neemt aan de high-impact oefeningen en processen vanaf het begin, ervaar je de impact van de tools uit eerste hand.

  • Trainers van wereldklasse

Onze coach trainers en mentoren zijn levende modellen van het CC gedachtegoed en zijn basispijlers. Voor hen is coaching een manier van leven geworden. 

  • Voortdurende ontwikkeling

Je krijgt toegang tot onze gesloten Facebook-groep voor CC-coaches en wordt uitgenodigd voor mentor evenementen en vervolgprogramma's. 

  • Coachen als manier van leven

Consciousness Coaching® beperkt zich niet tot je beroep. Deelnemen aan onze coach opleiding heeft zowel invloed op wie je bent als hoe je leven leidt, en verandert je in een krachtige inspiratiebron voor anderen.

CCT.jpg
PHOTO-2021-12-10-13-54-46.jpg
Wat anderen zeggen

Maxime

"Deze beleving gaat voorbij coaching als concept. Het gaat over communicatie, verbinding, echt luisteren naar een ander mens,...
Het is een manier van leven. Ik heb ontzettend veel inzichten opgedaan die ik in mijn dagelijks leven kan gebruiken, met alle mensen waarmee ik in contact kom en de mensen die dicht bij mij staan."
Praktische informatie

Taal: Nederlands

 

Investering:

  €3000 voor 2 modules

   OPTIONEEL module 3: €1500

CC 6745.jpg
bottom of page