top of page

Je bent als vrouw geboren in een wereld die erg mannelijk georiënteerd is. Je hebt het gevoel dat je steeds je mannetje hoeft te staan, je de hele tijd allerlei dingen MOET doen of MOET zijn. Het put je uit en je blijft zonder energie over. 

​​

  • Je voelt dat je jezelf nog inhoudt, en dat je nog niet alles van jezelf hebt durven laten zien.

  • Je hebt weinig zelfvertrouwen, vindt dat je niet goed genoeg bent en hebt moeite met gezonde grenzen stellen.

  • Je houdt van controle en vindt het moeilijk deze uit handen te geven.

  • ​Je bent moeder / partner / ondernemer / ... en hebt het gevoel dat je nog maar enkel dat bent. Je voelt dat je vastzit in deze rol.

  • Je kinderen zijn de deur uit, je bent op pensioen en nu zit je met de vraag 'En nu? Wie ben ik nu nog? Hoe moet ik mijn tijd nu vullen?'. Je hebt het moeilijk om dit een plek te geven en een nieuwe invulling aan je leven te geven.

Wil jij...
Untitled design (5).png

ont-moeten en meer energie ervaren?

vanuit je eigen waarde en kwaliteiten dingen in de wereld zetten?

dingen in beweging zetten vanuit rust? 

vol zelfvertrouwen en zelfliefde in het
leven staan?

als vrouw in je
eigen kracht staan?

met jezelf verbinden en voelen welke richting je uit wil?

terug meer ruimte en tijd voor jezelf en voor me-time? 

jezelf 'meer' voelen dan enkel mama, partner, ondernemer, ... ? 

je gedragen voelen

door andere vrouwen?

levendigheid ervaren
in je leven?

Ik ben Nathalie Willems, mama van Fé.  In 2022 creëerde ik de Queens Retreat voor vrouwen. 

In mijn jeugd liep mijn vader niet al te hoog op met vrouwen die zich opmaakten en opkleden. Vanuit loyaliteit groeide ik daardoor op tot een meer ‘jongensachtig’ meisje. Mannelijke energie had geen geheimen voor mij. Mijn ontdekking doorheen alle aspecten van vrouwelijkheid, en daarmee dus ook vrouwelijke energie, in de breedste zin begon pas op mijn 34ste toen ik zwanger werd van mijn dochter. Wat volgde was een lange en intense reis doorheen zowel externe (lippenstift, lange haren, make-up, hakken, …) facetten als interne (overgave, vertrouwen, flow, zachtheid, …) kenmerken van vrouwelijkheid. Eender overigens of dit ‘geconditioneerde’ kenmerken zijn of niet. Het hele spectrum spitte ik door, van controle en sturing tot vertrouwen en overgave teneinde met beide polariteiten, mannelijke én vrouwelijke energie, te kunnen gaan spelen.

Door het hele traject naar 'vrouw-zijn' zelf te ervaren en de kracht te voelen dat er in deze vrouwelijke energie schuilgaat, besliste ik om ook andere vrouwen te ondersteunen in dit proces. Toen werd deze retreat geboren. 

Mijn vragen voor jou zijn: Hoe vrij sta jij in je vrouwelijke en mannelijke energie? En waar hou jij jezelf nog klein?

queens nath.jpeg

Wil jij jezelf nog klein houden?
Of gun je jezelf om jezelf als vrouw volledig te laten zien?

Als jij graag ook op ontdekking gaat naar jouw vrouwelijkheid en jouw vrouwelijke kracht. Als jij jezelf ECHT en VOLLEDIG wil laten zien. Dan nodig ik jou graag uit voor het tweedaagse Queens Retreat waar je zal duiken in vrouwelijke energie en zal onderzoeken welke dingen jou tegen houden om volledig jezelf als vrouw te kunnen zijn. 

 

Wat anderen zeggen

Jacobien

"Het was zoveel meer dan Bewust Ouderschap. Bewustwording van mijn eigen opvoeding, de grenzen en pijnen uit mijn eigen mee gekregen opvoeding. Bewustwording dat ik een keus heb om het anders te doen.. Niet alleen in mijn relatie tot mijn kinderen, ook mijn relatie tot mijn ouders en vrienden en collega's.
Een aanrader voor iedereen die in welke relatie dan ook vast loopt op hetzelfde punt."

Hier komt de juiste tekst te staan van op queens pagina.

Schermafbeelding 2023-01-13 om 15.03.15.png
Screenshot 2022-09-14 at 18.45.35.png
Screenshot 2022-09-14 at 18.39.05.png
Over de training

Roots & Wings is een proces dat je meeneemt doorheen het bewust worden van wat ons als ouders/zorggevers heeft gevormd en hoe we daar bewuster in kunnen staan, teneinde onze kinderen een zo krachtig mogelijk fundament te kunnen meegeven, vrij van onze bagage, een sterke constructieve band met hen te kunnen ontwikkelen en een autonome, gebalanceerde volwassene te kunnen helpen grootbrengen.


We kijken in dat eerste stuk naar wat er in jouw rugzak zit en wat je ermee wil doen maar ook naar de rol die je als ouder, of zorggever, aan jezelf toekent. Of die bevrijdend, of juist beperkend werkt en wat je eigen verwachtingen en verplichtingen daarrond zijn. We kijken ook naar de relatie die je hebt met je eigen innerlijke kind en hoe je die in balans kan brengen en naar het completen van de relatie met je eigen ouders nu je zelf ouder/zorggever bent of wordt. We leren hoe begrippen als ‘transmissie’ en ‘loyaliteit’ onbewust dingen doorgeven aan de volgende generatie, die we eigenlijk helemaal niet willen doorgeven en hoe veilige hechting de toon zet voor de intieme relaties die je kind als volwassene zal hebben.


In het tweede deel kijken we o.a. naar de spiegel die je kind je voorhoudt door middel van zijn/haar gedragingen. Wat jouw triggers zijn en hoe je daar bewuster mee kan omgaan en vooral ook hoe je gezonde grenzen leert zetten voor jezelf en je kind(eren).


In het laatste deel tenslotte, ontdekken we o.a. de liefdestaal van je kind en hoe je die kan inzetten voor een betere communicatie en dieper contact. En je schrijft een ouderschapsmanifest voor je opvoeding uit.​

Hier komt de juiste tekst te staan van op queens pagina.

Praktische informatie
Tijd en locatie

Taal: Nederlands

 

Prijs:

   Vroegboek pakket: €545 (incl boek 'The Conscious Parent')

   Standaard pakket: €545

   Koppel pakket (2 p.): €990

24 februari 9:00 - 26 februari 18:00

22 september 9:00 - 24 september 18:00

Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

Hier komt de juiste tekst te staan van op queens pagina.

Nog vragen of twijfels? 

Aarzel zeker niet om me te contacteren door je vraag in de chat te stellen, te mailen naar welcome@the-lighthouse.be of te bellen naar +32 478 47 00 38.

bottom of page