top of page

vrij 17 - zo 19 juni  |  Genk

Know Yourself (EN)
- by Matheo Galatis
Tijd en locatie

17 juni 09:00 - 19 juni 19:00

Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

Over de training

Een next level programma voor mensen op zoek naar een verdieping van hun persoonlijke ontwikkeling

 

Je bent al geruime tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling maar je merkt dat de initiële impact van boeken en trainingen is weggeëbd?
Je hebt regelmatig het gevoel dat je een stap voorwaarts maakt om er vervolgens twee achterwaarts te maken of je voelt dat je regelmatig met dezelfde stukken worstelt zonder dat je er een definitieve uitweg in vindt.

Je bent gaan merken dat sommige relaties je niet meer dienen of je werk je geen voldoening meer biedt doch je slaagt er nog niet in om je helemaal te aligneren met dat wat je voelt dat je écht moet doen.

 

Als je je hierin herkent, ben je er ongetwijfeld in geslaagd om in een nieuwe staat van bewustzijn te stappen doch waar je je niet van bewust bent is dat je nog steeds gebruik maakt van oude tools die je op dit nieuwe niveau niet meer dienen.
Dit nieuwe niveau is het Essentie Bewustzijn. Je raadgever in dat domein is je innerlijke kompas

Onze vraag is: kennen jullie elkaar al?

 

Want dat is precies waar deze ijzersterke transformationele tweedaagse om draait: het op de juiste manier leren gebruikmaken van je innerlijke gps teneinde in lijn te komen met je eigen waarheid. 

Om jezelf terug af te leren stellen op je eigen kompas en te leren bouwen en vertrouwen op je zintuigen en intuïtie als raadgevers in de keuzes die je maakt. 

 

Wat mag je verwachten in dit programma:

  • het ontdekken van de verschillende niveaus van bewustzijn

  • helderheid over waar jij je bevindt in dat spectrum

  • het verschil tussen zelfbewustzijn en essentie bewustzijn

  • het verkennen van je innerlijke en uiterlijke gids

  • hoe overtuigingen werken

  • de impact van je familiesysteem 

  • het identificeren van overtuigingen en oude patronen die je geblokkeerd houden in je persoonlijke groei

  • leren gebruik maken van je innerlijke kompas doorheen je gedachten en emoties

Praktische informatie

Taal: Engels

 

Prijs: €790 (incl snacks, drank, lunch)
 

Max 12 zitjes beschikbaar

Danguole

Ik ben een grote fan van Matheo zijn werk om jezelf écht te leren kennen als het fundament, en tegelijk een startpunt, voor als je iets anders in je leven wilt, eender of dat op relationeel of op professioneel vlak is. Ik beveel elk van Matheo's programma's ten zeerste aan vanwege zijn enorme wijsheid en de rist aan praktische inzichten voor je eigen succes en geluk.

Loes

De Know Yourself lessen hebben mij geholpen om minder over mezelf te oordelen. Ik ben nu beter in staat om naar mijn gevoelens, gedachten, omstandigheden te kijken als een feedbackmechanisme. 'Know Yourself' leerde me dat wat er is, te eren. Niet doen alsof je iemand anders bent of de dingen mooier maken dan ze zijn. Het is een geschenk om te voelen dat ik gewoon mezelf mag zijn.

José

Dankzij de Know Yourself lessen ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen “innerlijke kompas”. 
In de inzichten die Matheo brengt en zijn ondersteuning bij het toepassen ervan in de praktijk, voel je dat hij deze principes ook zelf naleeft. Dat maakte deze training extra inspirerend voor mij.

bottom of page