top of page

do 26 januari - zo 29 januari  |  Lubbeek

Conscious Living 3 (EN)
- by Marc Steinberg
Tijd en locatie

26 januari 9:00 - 29 januari 18:00

Drogenhof 51, 3210 Lubbeek, België

Over de training

Beeld je in dat je je verbonden zou voelen met alles en iedereen. Beeld je in dat je je energie altijd door je zou voelen stromen. Beeld je in dat je kracht niet langer beperkt is. Bewust Leven 3 is een krachtig 4-daags trainingsprogramma dat het Zijn van de deelnemer uitbreidt voorbij Het JIJ (Bewust Leven 2), richting de onbegrensde ruimte van het WIJ.
 
Ook deze training is dynamisch en praktijkgericht. We trainen je om verder je comfort zone uit te gaan teneinde dieper in je (zelf)vertrouwen en helderheid te gaan staan. Elke dag krijg je uiteenzettingen en bewustzijnscreaties, in combinatie met oefeningen (individueel en in groep) die ontworpen zijn om inzichten meteen te integreren. Een uitgebreid werkboek ondersteunt daarbij telkens het leerproces. 

We kijken naar thema's als​​

  • Verantwoordelijkheid & comfort zone - Een leven vol leven vindt plaats voorbij wat je al kent. Neem verantwoordelijkheid voor alles wat er is en wat je er wil uithalen;

  • Angst vs vertrouwen - Leer werken en leven vanuit vertrouwen;

  • Omarm - Omarm dat wat is en geef anderen wat jij graag wenst te ontvangen;

  • En nog zoveel meer…

 

Deelnemers die na deze training terugkeren naar de werkvloer, ondervinden:

  • Een steeds sterkere verbinding met de visie en missie waar zij hun schouders onder willen zetten, verankerd in het grotere geheel van de maatschappij en de wereld waarin we leven.Een steeds sterkere

  • Een verhoogd functioneren vanuit en toewijding aan een gevoel van een diepere samenhorigheid en verbinding met anderen, voorbij wat er aan de oppervlakte speelt.

  • Een verhoogd (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel in iedere situatie.

Praktische informatie

Taal: Engels

 

Prijs: €1225 incl btw 

Deze prijs is inclusief een werkboek, 4x lunch, 3x diner, drank en snacks.

Minne

Eindelijk heb ik het gevat!

Ik vat nu wat belangrijk is over waar ik vandaan kom en wat belangrijk is voor waar ik heen ga. Deze reis heeft me in staat gesteld om mijn ware poolster te vinden.

Gunther

Voor de training had ik me nooit kunnen voorstellen dat ik zo enthousiast zou kunnen zijn, zo passioneel, zo geïnspireerd en toch nog altijd zo verbonden met mijn gevoelens en kwetsbaarheid.

Lisa

Bewust Leven 3 gaf me de hulpmiddelen om door te breken in meer voldoening, helderheid en geluk in mijn leven.

bottom of page