top of page
Tijd en locatie

27 april 09:00 - 30 april 2023 18:00 

OF

3 augustus 09:00 - 6 augustus 2023 18:00 

OF

16 november 09:00 - 19 november 2023 18:00 

 

Over de training

Als je mensen vraagt waar ze het meest naar verlangen in hun leven, krijg je meestal dezelfde antwoorden: geluk, balans, verbinding en succes.
Tegelijkertijd zijn het net die thema’s waar we het meest mee lijken te worstelen, ongeacht onze leeftijd, afkomst, religie, cultuur.
Soms raken we zelfs zo verstrengeld in het najagen ervan, dat we de magie van het huidige moment volledig voorbijgaan en de connectie verliezen met wie we zijn en met wat ons oprecht blij maakt.

Als scheppers van onze realiteit en onze ervaringen hebben we de mogelijkheid om het anders aan te pakken. We kunnen onze angsten, onzekerheden, negatieve gedachtespiralen en andere saboterende patronen stap voor stap overwinnen. 

Bewust Leven leidt je door deze stappen, en nog verder. Je zal voor jezelf zien hoe cruciaal bewustzijn is om controle te krijgen over negatieve saboterende patronen en zelf je realiteit te bepalen. Je zal je bewustzijn verruimen, je verbinding met je innerlijke kracht versterken, helderheid krijgen over je pad, en praktische tools meekrijgen die je nodig hebt om het leven te creëren dat jij wil.
Elke dag biedt een mix van perspectieven en inzichten, alsook lichaamsgerichte ervaringen. Oefeningen worden afwisselend solo, 1 op 1 als in groepsvorm gedaan.

Wat mag je verwachten?

We kijken naar thema's als

 • Vrijheid – voel je vrij, handel vrij, wees vrij 

 • Passie – creëer het leven dat je wil leven

 • Energie – spreek je bronenergie aan en leer die constructief te gebruiken;

 • Helderheid – leef vanuit je visie;

 • Integriteit – breng je daden in lijn met je woorden, doe wat je zegt;

 • Gewaarzijn – neem de realiteit waar zoals ze is;

 • Authenticiteit – blijf trouw aan wie je wil zijn;

 • Aanwezigheid – leef volledig in het hier en nu;

 • Liefde – heb onvoorwaardelijk lief;

 • Actie – handel onafhankelijk van je denken en voelen;

 • En nog zoveel meer…

 

Als uitkomst van deze training zal je nieuwe levensvaardigheden verwerven en dagelijkse gewoontes ontwikkelen die tot duurzame veranderingen in je leven zullen leiden. 

Praktische informatie

Voor wie is het?

Voor alle leeftijden, afkomsten, rassen, culturen, religieuze overtuigingen, seksuele voorkeuren, beroepen, …

Voor mensen op zoek naar een diepere verbinding met zichzelf en anderen en een dorst naar vrijheid in zichzelf.

Taal:

Nederlands

Accommodatie

Indien gewenst, kan je aansluitend accommodatie in de venue boeken of je ontvangt van ons een lijst met accommodatiemogelijkheden in de buurt. Ter plaatste overnachten is niet verplicht.

Investering:

The Lighthouse streeft ernaar om de basis voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar te maken voor iedereen en niet enkel 'the happy few'. Om die reden maken we voor onze Bewust Leven training gebruik van een 'Waardebepaling Achteraf' systeem. Concreet betekent dat dat je bij inschrijving een bedrag betaalt van €225 waarmee je de logistieke kost voor je catering en je werkboek betaalt. 
Op dag vier ontvang je vervolgens van ons een formulier waarop je een Waardebepaling plakt die voor jou correct is conform de training die je hebt ervaren. Dit bedrag betaal je bij via een factuur die je na de training ontvangt.
 

De marktprijs van een training zoals deze is €1225 excl btw. Jij beslist op dat moment of de training dat waard is volgens jouw ervaring of indien het bedrag dat je bij betaalt hoger of lager ligt dan dat bedrag. Het is bovendien ook mogelijk om in termijnen te hetalen.

Weet dat we geen liefdadigheidsinstelling zijn ook niet. Mensen die totaal geen financiële middelen hebben kunnen ons een mail sturen vermits we voor elke Bewust Leven een gesponsorde stoel weggeven ter ondersteuning van iemand in oprechte nood.

Trainers
Nathalie Willems

Nathalie Willems

Nathalie Willems (België) heeft 18 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ze is zowel een qualificeerd transformationeel trainer en coach als een NLP coach en yoga teacher. Ze werd getraind in o.a. constellatiewerk, innerlijke kindwerk, tantra en lichaamswerk. Ze runt haar eigen bedrijf The Lighthouse, een holistisch platform voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie, geeft bewustwording op een lagere school en is mama van Fé.

bottom of page