Bright Fundamentals LH.jpg
BRIGHT fundamentals (EN)
- met Mark Fraser Grant
& Nathalie Willems
Tijd en locatie

9 maart 09:00 - 12 maart 2023 18:00

De training vindt plaats in Villa Thor, Parklaan 1 in Waterschei, een bijzondere plek voor zelfzorg en transformatie, gelegen in een weelderig groen tuinpark waarin je helemaal tot rust komt.

Adres: Villa Thor, Parklaan 1, 3600 Genk, België

Over de training

Als je mensen vraagt waar ze het meest naar verlangen in hun leven, krijg je meestal dezelfde antwoorden: geluk, balans, verbinding en succes.
Tegelijkertijd zijn het net die thema’s waar we het meest mee lijken te worstelen, ongeacht onze leeftijd, afkomst, religie, cultuur.
Soms raken we zelfs zo verstrengeld in het najagen ervan, dat we de magie van het huidige moment volledig voorbijgaan en de connectie verliezen met wie we zijn en met wat ons oprecht blij maakt.

Terug naar jezelf
BRIGHT fundamentals is een vierdaagse transformationele basistraining die je (terug) in je zelfleiderschap zet en je alle tools in handen geeft om je leven op duurzame en bewuste wijze vorm te geven in de richting die jij wenst.
Gedurende vier dagen duiken we diep in op alle lagen van je lichaam: mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel, teneinde je met een ruimer begrip en breder bewustzijn in de creatie te laten stappen van het leven dat jij wenst voor jezelf.
Elke dag biedt een mix van perspectieven en inzichten, alsook lichaamsgerichte ervaringen. Oefeningen worden afwisselend solo, 1 op 1 als in groepsvorm gedaan.

Wat mag je verwachten?

Dag 1:
Het mentale lichaam

Doorbreek je eigen denken door je bewust te worden van hoe je denken je realiteit vormt en hoe je je brein ten dienste leert stellen van het realiseren van jouw plannen en dromen. 

Duik mee in de verborgen kracht van emoties en leer hen gebruiken als boodschappers en richtingaangevers voor een leven dat aansluit bij wie jij écht bent.

Dag 2:
Het emotionele lichaam

Dag 3:
Het energetische lichaam

Krijg alle tools in handen om je energetische frequentie te veranderen onder alle omstandigheden en bewuster aan te trekken wat jij wil. 

Dag 4: 
Het spirituele lichaam

Ontdek wat jouw specifieke waarde is en hoe je daarmee voldoening en zingeving kan ervaren in een leven vol mogelijkheden.

Praktische informatie

Voor wie is het?

Voor alle leeftijden, afkomsten, rassen, culturen, religieuze overtuigingen, seksuele voorkeuren, beroepen, …

Voor mensen op zoek naar een diepere verbinding met zichzelf en anderen en een dorst naar vrijheid in zichzelf.

Taal:

De eerste BRIGHT fundamentals training zal in het Engels doorgaan.

Accommodatie

Indien gewenst, kan je aansluitend accommodatie in de venue boeken of je ontvangt van ons een lijst met accommodatiemogelijkheden in de buurt. Ter plaatste overnachten is niet verplicht.

Investering:

Ons prijsbeleid is gestoeld op twee van de fundalentele pijlers van The Lighthouse: pollinatie en win-win-win.

 

Optie WIN-WIN 

  • Voor nieuwe klanten:

Nieuwe klanten ontvangen een korting van 20% op BRIGHT fundamentals en betalen €880 incl btw, inclusief catering en werkboek.
Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van €220 incl btw te betalen.

  • Voor bestaande klanten:

Lighthouse klanten betalen €1100 incl btw, inclusief catering, werkboek  en ontvangen daarbij een mentorsessie van 1u. na afloop van de training.
Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van €275 incl btw te betalen.

Breng je als Lighthouse klant iemand nieuw mee naar de training, dan ontvang je beide 20% korting, zijnde €880 incl btw, inclusief catering en werkboek.
Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen van €220 incl btw te betalen.

  • Optie KMO

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor bedrijven en zelfstandigen met een Vlaams btw-nummer.
Vaste trainingsprijs cfr. optie 2: €1100 inclusief btw
Via KMO is er geen mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Optie WIN-WIN-WIN
Op dag vier ontvang je een formulier waarop je een vrijblijvende Pay it Forward bijdrage kan noteren. 
Dit is een zelf gekozen bedrag dat je schenkt aan iemand die je kent, of iemand anoniem, met beperkte financiële middelen teneinde deel te kunnen nemen aan BRIGHT fundamentals via het sponsorprogramma van The Lighthouse.
Het kan tevens een dienst zijn die je vrijblijvend wegschenkt aan iemand uit de Lighthouse community.

Trainers
Nathalie Willems

Nathalie Willems

Nathalie Willems (België) heeft 18 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ze is zowel een qualificeerd transformationeel trainer en coach als een NLP coach en yoga teacher. Ze werd getraind in o.a. constellatiewerk, innerlijke kindwerk, tantra en lichaamswerk. Ze runt haar eigen bedrijf The Lighthouse, een holistisch platform voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie, geeft bewustwording op een lagere school en is mama van Fé.

MFG_edited.jpg

Mark Fraser Grant

Mark Fraser Grant (Zuid-Adrika) is een toonaangevend leider in de wereldwijde coaching industrie nadat hij de eerste licentiehouder van CCI international werd en met succes een ICF ACTP Coach training academie in Afrika oprichtte en leidde. Hij is een Consciousness Coach®, Executive Coach, Coach Trainer en Master Facilitator. Met een mix van vaardigheden en vele jaren ervaring in human resources, training, werving, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling, is Mark toegewijd aan het ontwikkelen van bewustzijn in individuen, leidinggevenden, teams en organisaties. Daarnaast is hij een enthousiaste en liefhebbende vader voor Jude en Jamie.