top of page
Bewust Leven 2
Tijd en locatie

7 december 9:00 - 10 december 18:00

Genk

Over de training

Bewust Leven 2 bouwt verder op Bewust Leven 1 en verruimt je richting naar ‘Het JIJ’. Deze training rust je uit met nieuwe tools en kennis om jezelf nog verder te ontwikkelen, en voegt een nieuwe dimensie toe: interactie met anderen. Wie ben jij in hoe je je tot anderen verhoudt? Je ontwikkelt een beter aanvoelen van anderen en je bereikt een nieuw niveau van openheid en verbinding in je communicatie.

 

Ook deze training is dynamisch en praktijkgericht. We geven je inzichten in hoe je je verhoudt tot anderen en geven je handvaten om er constructief mee aan de slag te gaan. Elke dag krijg je uiteenzettingen en bewustzijnscreaties, in combinatie met oefeningen (individueel en in groep) die ontworpen zijn om inzichten meteen te integreren. Een uitgebreid werkboek ondersteunt daarbij alweer het leerproces

Bewust Leven 2 bevat eveneens een aantal activiteiten die je lichaamsbewustzijn activeren en je holistische ontwikkeling ondersteunen, zoals meditatie, light dance, shakti wake up en Hojo – een oude Japanse zwaardvechtkunst.

We kijken naar thema's als​​

  • Completering & Aanwezigheid - Leef zonder energielekken in het hier en nu, heb rust in je hoofd.

  • Communicatie, Receptiviteit & Vatten – Vat de essentie van de zaken, voel je gesprekspartner goed aan, leer duidelijk en (opr)echt overbrengen wat er in je leeft.

  • Visie en missie – Definieer wat jij wil verwezenlijken en begin ernaar te leven.

  • En nog zoveel meer…

 

Deelnemers die na deze training terugkeren naar de werkvloer, ondervinden:

  • Meer inzicht in hoe ze zich op langere termijn willen ontwikkelen en welke stappen er nodig zijn om in die richting te nemen.

  • Een verhoogd vermogen om aan te voelen wat werkt en wat niet in (werk)relaties, en een verhoogd zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel om daarin actie te ondernemen.

  • Verbeterde communicatieskills, zowel om zelf gesprekken met anderen te kunnen initiëren, als om beschikbaar te zijn voor anderen. 

Praktische informatie

Taal

Nederlands

 

Investering

€1225 incl btw 

Boek voor 7 september en geniet van de vroegboekprijs €1195

Deze prijs is inclusief een werkboek, 4x lunch, 3x diner, drank en snacks.

Er is de mogelijkheid om in 2 of 3 schijven te betalen.

Accommodatie

Indien gewenst, kan je aansluitend accommodatie in de venue boeken. Indien er geen accommodatie in de venue mogelijk is, ontvang je van ons een lijst met accommodatiemogelijkheden in de buurt. Ter plaatste overnachten is niet verplicht.

Katrien

Deze training heeft me geleerd om echt te luisteren en mensen beter te vatten, en ik ben nu veel gemakkelijker in staat om te vergeven.

Jo

Een liefdevolle en veilige omgeving die je toelaat om meer in je kracht te komen, jezelf te (her)ontdekken en te groeien zodat je voor jezelf beter de toekomst kan creëren die je wil. 

Siggi

Now I know how important self-expression, self-love and compassion is. Forgiveness is the power to open your heart to everyone.

bottom of page